ako udjem u kuhinju bice 30/30 draga Carmela kad sam ja radio po tim mjestima jedi koliko hoces nema kila kad je vazda +40 u kuhinji bilo ventilacije ili ne a jos se stalno vrtish nema kila u tom poslu malo je i kuhara da su predebeli ja sam to jako rijetko vidjao
a ako bi ti voljela da se malo udebljam za "tvoju dushu" nema frke hocu znam ja da bi i ti za mene svasta "zrtvovala"
1. pileca prsa
2. spagete
3. pola stange putera
4. saransak
5. dvije solje mlijeka
6. parmezan
7. zacini
8. zaprska (ja je pravim sa corn starch-om)
Sve se kuha u isto vrijeme.
Isjeci piletinu na zalogajice i polako peci na maslinovom ulju.
Ubaciti spagete da kuhaju.
U manjoj serpi istopiti puter sa narezanim saransakom. Tome dodati mljijeko, pa pola kutije parmezana i pustiti da kuha jedno 5 minuta. Onda dodati zaprsku i zacine. Kad se zgusne, ubaciti piletinu. Sve krckati jos 5 minuta.
Jedan menu (to go).. free $$$$
Jedan telefon da radi 20$
Mjesecna pretplata za telefon naravno 30$
Naruci hranu da ti se donese kuci 30$
gubljenje zivaca sa kinezom sa druge strane linije PRICELESS !!!!!
___________________________________________________________________ I am sick,demented,perverted,arogant,sarcastic egomaniac and I am a living god ..
Sha-Shi is my name..and off course,
a sto se tice brzinskih ruckova ne spomenuh njoke.
kad mi se da pravim domace pa ih zamrznem a ako mi je mrsko kupim one pasta zara.
jedan od meni najdrazih sosova
par pilecih fileta ispeces i isjeces na kockice.
u serpici otopis malo maslaca sa mlijekom.
na to dodas filete i izmrvljenu gorgonzolu i jedno vrhnje za kuhanje.
kad se sve to fino rastopi prelijes preko kuhanih njoka.
E njoke sam pravila za 10 su!!!!
E sad mi daj molim te kako pravis domace, fine su one zara al daj da oprobam one druge .