Eh i ti ga sad iz naftalina izvuce.Ali simpaticno zvuce.Imal jos kakvih,da se nasmijem
aaa nevidi ovo, sta ja znam meni recimo nije lose ni radodajka
samo tih lijepi imena sve manje i manje danas nazalost
___________________________________________________________________ |^^^^^^^^^^^^^|____
|taxista sam majko ja | '|";\,___.
|_..._....._____===|=_|__|...,]|
"(@)'(@)****|(@)*(@)***(@)
Djulsa i Munta od zenskih
Becir i Shuljso od muskih
___________________________________________________________________ Rumenka,pripazi na ponasanje Rumenka,nemoj da te ovde posadim kao zumbul, j**** li ti majku...Radovan III
___________________________________________________________________ Rumenka,pripazi na ponasanje Rumenka,nemoj da te ovde posadim kao zumbul, j**** li ti majku...Radovan III
evo nasao sam fetvu od rijaseta,,kazu Sara je muslimansko ime a Sarah je samo druga verzija istog imena,isto kao sto imamo el fatiha i el fatihah,dakle muslimansko je i Sara i Sarah
eh u mene sestra kad je malo htjela dati ime mislila se izmedju NEVIO i ZEIN...
ime NEVIO sam prvi put cula...neobicno pravo...
anw mali kekin smrdonja se zove ZEIN
meni se i dalje svidjaju imena dalal, danijal, david, andrej...muzu ona americka...aBd kad budemo imali djecu kuku se njima....ko zna kakva ce imena nosit
evo nasao sam fetvu od rijaseta,,kazu Sara je muslimansko ime a Sarah je samo druga verzija istog imena,isto kao sto imamo el fatiha i el fatihah,dakle muslimansko je i Sara i Sarah
meni se i dalje svidjaju imena dalal, danijal, david, andrej...muzu ona americka...aBd kad budemo imali djecu kuku se njima....ko zna kakva ce imena nosit
Odnosno jevrejsko
da to je jedno od onih imena koje postoje i u islamskoj i u jevrejskoj tradiciji..drugi primjeri su Hanna,Ibrahim,Ismail
odakle potice to ime,mozda od arapskog Zeina?
eh sestra mu je dala ime po marokancu s tv-a
a znacenje je
Zain is a male name meaning beauty and pretty. It is of Arabic origin.