Sevels
moderator tra-la-la
Poruka: 6556
Location: Cernica-Mo-London
pokretac teme
|
|
|
03-04-2011 22:08 |
|
Sevels
moderator tra-la-la
Poruka: 6556
Location: Cernica-Mo-London
pokretac teme
|
|
|
03-04-2011 22:09 |
|
Sevels
moderator tra-la-la
Poruka: 6556
Location: Cernica-Mo-London
pokretac teme
|
|
|
03-04-2011 22:19 |
|
Sevels
moderator tra-la-la
Poruka: 6556
Location: Cernica-Mo-London
pokretac teme
|
|
|
03-04-2011 23:16 |
|
Sevels
moderator tra-la-la
Poruka: 6556
Location: Cernica-Mo-London
pokretac teme
|
|
|
03-05-2011 00:22 |
|
Sevels
moderator tra-la-la
Poruka: 6556
Location: Cernica-Mo-London
pokretac teme
|
|
|
03-05-2011 01:05 |
|
Sevels
moderator tra-la-la
Poruka: 6556
Location: Cernica-Mo-London
pokretac teme
|
|
|
03-05-2011 02:25 |
|
djemila
Naj-Moder 2008
Poruka: 11483
Location: Mostar
|
|
|
03-05-2011 14:43 |
|
djemila
Naj-Moder 2008
Poruka: 11483
Location: Mostar
|
|
|
03-05-2011 14:45 |
|
Sevels
moderator tra-la-la
Poruka: 6556
Location: Cernica-Mo-London
pokretac teme
|
|
Pro2 dobra opaska
Nije jako,a opet zavisi kako ko voli,ja volim ful flejvor sto bi rekli
Voda je nepotrebna samo bi razblazila vino a balzamik je i onako 'laki',ne onaj 'full' i tu je vec saft od mesa koji ih vezuje a da ne izgube okus.Zatim limun koji ih stabilizuje i da tako kazem olaksava. (jao,vidi mi objasnjenja,ali je tako)
Kumra nije naveo vrstu vina,mada ja uvjek koristim blaze,Pinot,Claret....u restoranima koriste uvjek house vine radi cijene,a na visim mjestima bogami Merlotaju ko ludi.Balzamik-Modena tradicionalni uvjek,s obzirom da se koristi u manjim kolicinama.
Ovo od mene,a pitanje sam proslijedio Kumri i nadam se odgovoru brzo,jer ovo je ipak njegova kuhinja
___________________________________________________________________ volim te svojse-volim te svekoliko...djenabetu moj
"Za mudru osobu cijeli je svijet uèitelj, a za budalu je cijeli univerzum pun neprijatelja." Charaka
|
|
03-05-2011 14:45 |
|
Sevels
moderator tra-la-la
Poruka: 6556
Location: Cernica-Mo-London
pokretac teme
|
|
|
03-05-2011 19:25 |
|
|
|
|
|