Omar
moforaja
Poruka: 1897
|
|
|
12-11-2011 11:54 |
|
Omar
moforaja
Poruka: 1897
pokretac teme
|
|
Po obicaju(i komsijskom redu,ja cu naceti temu)
Prije se je zivjelo drugacije,ljepse,postenije,prisnije,danas u 21-om,Vijeku odnosi medju ljudima su nekako Plitki,
Lazni,Dvolicni,izvjestaceni,u jednu ruku nikakvi,dali zbog savremene Tehnologije nemam pojma,
ali ovaj virtualni svijet ubija osjecaj za istinsku ljubav,nemam pojma .....ali svakako Vrijeme nosi svoje Breme???
Ljudi su vecinom Nostalgicni prema svojoj mladosti,a to se i primjeti po postovima na nasem forumu
|
|
12-11-2011 12:05 |
|
pasha
Super Moderator
Poruka: 9498
|
|
odlicna tema
pa vidi, u vecini slucajeva, moram da kazem, dok sam putovao i obilazio zemlje europe primjecujem da su ljudi u zapadnim zemljama vise pozitivni a u istocnim su zabrinuti i neveseli
recimo u oslu kada hodas ulicom i pogledas prolaznika u oci on se obavezno osmijehne i onako klimne lagano glavom
ljudi hodaju uzdignute glave i bezbrizno, zabavljaju se i smiju
u recimo rigama (litvanija) ili kod nas ljudi su zabrinuti i potisteni ako ih pogledas direktno u oci citas im s lica, sta me gledas meter
kako se ja suzdrzavam i sta radim da izbjegnem depresiju ili tu negativnu energiju
prvo moj dan pocinje ujutro u 06:00, saberem se sa dragom i posao, on mi trenutno nije ni malo drag ali obezbjedjuje mi minimum egzistencije
u 15:30 kuci i rucamo zajedno
ako trehnem 15 min. ili ne onda malo internet, moforaja.com a poslije toga imama uobijcajenu rutu, prosetam shumom ili jogiram ako sam sam
smatram da je to jedan bitan faktor koji utice na moje raspolozenje
opet interenet a navecer malo obidjem ove emigrante iz nase nam dezele, u klubu ili odemo u goste, od svakoga cujes ponesto, dobar savjet, dobar trac...
naravno ako se covjek otudji i osami sve je vise moguce da ce depresija i negativna energija da prevlada
u medjuvremenu procitam negdje novine ili pogledam vijesti sto me najcesce oneraspolozi pa onda morma da trazim gdje cu se popraviti
najvise sam pozitivan jer me je zivot naucio da samo tako mogu opstati
12-11-2011 12:23 |
|
taxi
Liska mjeseca avgusta
Poruka: 18192
|
|
|
12-11-2011 15:57 |
|
taxi
Liska mjeseca avgusta
Poruka: 18192
|
|
odlicna tema
pa vidi, u vecini slucajeva, moram da kazem, dok sam putovao i obilazio zemlje europe primjecujem da su ljudi u zapadnim zemljama vise pozitivni a u istocnim su zabrinuti i neveseli
recimo u oslu kada hodas ulicom i pogledas prolaznika u oci on se obavezno osmijehne i onako klimne lagano glavom
ljudi hodaju uzdignute glave i bezbrizno, zabavljaju se i smiju
u recimo rigama (litvanija) ili kod nas ljudi su zabrinuti i potisteni ako ih pogledas direktno u oci citas im s lica, sta me gledas meter
kako se ja suzdrzavam i sta radim da izbjegnem depresiju ili tu negativnu energiju
prvo moj dan pocinje ujutro u 06:00, saberem se sa dragom i posao, on mi trenutno nije ni malo drag ali obezbjedjuje mi minimum egzistencije
u 15:30 kuci i rucamo zajedno
ako trehnem 15 min. ili ne onda malo internet, moforaja.com a poslije toga imama uobijcajenu rutu, prosetam shumom ili jogiram ako sam sam
smatram da je to jedan bitan faktor koji utice na moje raspolozenje
opet interenet a navecer malo obidjem ove emigrante iz nase nam dezele, u klubu ili odemo u goste, od svakoga cujes ponesto, dobar savjet, dobar trac...
naravno ako se covjek otudji i osami sve je vise moguce da ce depresija i negativna energija da prevlada
u medjuvremenu procitam negdje novine ili pogledam vijesti sto me najcesce oneraspolozi pa onda morma da trazim gdje cu se popraviti
najvise sam pozitivan jer me je zivot naucio da samo tako mogu opstati
12-11-2011 15:58 |
|
pasha
Super Moderator
Poruka: 9498
|
|
|
12-12-2011 21:59 |
|
|