Mufta
ne more meda
Poruka: 28
|
|
|
03-06-2013 19:25 |
|
|
Ma ja narod sere pare ( a da ih i sere ,koliko jede nemoze toliko nasrat),pa moze si priustit tako malo ovecu garsonjeru.
Izvinite ,oprostite ali pardon -ispricavama se
stan je ocito namjenjen dijaspori a nikako "domacem" trudbeniku,a i zasta ce mu. Cemu iritanstnost , zavist i mrznja Kako se u Sarajevu niko ne buni Reci hvala Allahu na blagodati koju mi je dao pa imam sta pojest , gdje leci i imam vode za napit se . Ovo sto sam nabrojao ima svako sedmi covjek na kugli zemljinoj .
A ja ti bi jedno dva auta , cetri stana , dvije prodavnice i jedno tri vikendice za vikenda Automobili po mogucnosti mare AUDI Mercedes ili BMW I platu od cetr pet tusca eura . Bi li onda zadovoljan bio takvi ko ti nikad , jos bi vecu zavist imao jer tebi i vecini ljudi dunjaluk zvoni u glavi . kad podjes ti u sanduka a ja na tabutu u istu cemo zemlju i nista ti od mercedesa , ne more stat u rupu A onda kad doju meleci ispitivaci
___________________________________________________________________ "Da li je Kur`an od vjeènosti za to ne pitam. Da je on knjiga nad knjigama vjerujem iz muslimanske dužnosti!"
(Johann Wolfgang Goethe)
|
|
05-12-2014 13:38 |
|
STECAK
moforaja
Poruka: 3604
|
|
Ma ja ,care , pati se na ovom svijetu da ti bude bolje na "onom" svijetu.
Vidim kako hazdije sve se pate , fice jadnici gonjaju, i to im je luksuz inace svaki duzi po kenjca pa obilazi dzematlije.
Fala dragom Alahu dz.s. Stecak je ok, a to za za bibi ja gonjam Hondu/accord a supruga civic, djeca kako kada ,samo nek je japansko-manje trosi goriva -eto vidis da ne balaham stedim na gorivu.
A bjeri tamo shusho /shushava
reci fala dragom Alahu dz.s, pa imas vode i koru hljeba a ti bi novi volvo i ti da se uvalis kao treci vol/vo,nisi ti ni za pacikla,sator ko beduin, i par sandala sa dvoje caksira.
|
|
05-12-2014 22:44 |
|
|
|
|
|