kapljica
Gost
|
|
|
06-12-2005 18:54 |
|
Mo_NavijaC
Mister 07
Poruka: 1176
|
|
|
06-12-2005 18:57 |
|
kapljica
Gost
|
|
|
06-12-2005 19:03 |
|
MadMax
SexNepoznat
Poruka: 481
pokretac teme
|
|
|
06-12-2005 20:45 |
|
TigricaX
zvrk hanuma
Poruka: 6105
|
|
|
06-12-2005 22:05 |
|
MadMax
SexNepoznat
Poruka: 481
pokretac teme
|
|
Svaka ccast..
Jebote kao da ste djeca u vrticu kojoj treba reci "Kaka,Ne to..Ne dirati" pa da moram stavljati zvjezdice na temu da bi se o njoj koliko toliko priccalo
Ako ostavimo na stranu ukus sperme i kako je ista dobra za kozzu lica,estetiku obrezanog i neobrezanog (bdw,to vam najbolje znaju objasniti one koje su probale oba)..
Ja bih da se vratimo na temu jer me zanima vashe mishljenje,koje je ccini mi se jedino beli napisao ili bar poshao napisati.
Poenta su djeca,ne VI ili Ja..
Bijah neki dan sa parlamentarnim dancima i zakaccih se polijepo na osnovu ovoga.MOgao sam "pobijati" njihove stavove ali stav oko djece i o tome da ona sama odlucce,nisam.
Na stranu shto je dokazano da je u zemljama u kojima se vrshi obrezivanje,znatno smanjen postotak raka grlica materice kod zzena.Proccitah da je ta vrsta raka najcceshce izazvana papiloma virusom.
Uklanjanje kozzice olakshava higijenu ma shta vi priccali o tome .
Kazzem i podvlaccim rijec,olakshava.
Ali da se ne udaljavam,rekoh da su poenta djeca ;
-preuzeti brigu na sebe,kao roditelja,i izvrishiti obrezivanje..Ili saccekati da dijete poraste i samo odlucci o tome.
p.s
Zamolio bih moderatora da mi poccisti temu od svih postova koji nemaju veze s' vezom.
Hvala unparijed
06-13-2005 20:33 |
|
|
|
|
|