Register Kalendar Lista Forumasa Administratori i Moderatori Pretraga Foruma Pitanja i Odgovori Forum
Moforaja » NAUKA I DRUŠTVO » U KRUGU PORODICE » Kofer za Mostar » Vozdra Gost [Sezame otvori se|Registruj se]
Zadnja Poruka | Prva Neprocitana Poruka Print Page | Preporuci Prijatelju | Dodaj Temu u Favorites
Stranica (4): « prethodna 1 2 3 [4] Postavi novu temu Odgovori
Autor
Odgovor/Poruka « Prethodna Tema | Slijedeca Tema »
mamica mamica is a Female
raja

Poruka: 1962

Odgovori i Citiraj         Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice

mi u mostar idemo autom, tako da na autu imamo onaj boks na krovu ..i moze svasta da stane, cak se vratimo i sa vrecom ili dvije paprika, cokolina i nasih zezancija, sto nemozemo kupiti ovdje.
a odjece nosim hejbet, kako sebi tako i kcerki.... al ostavim dole u stanu, jer dok se ja vratim ovamo, ovdje vec JESEN uveliko, tako da mi netreba.

07-27-2008 08:20 mamica is offline Pregledaj poruke od mamica Dodaj mamica u listu prijatelja
Kutljaca Kutljaca is a Female
Kuharica ipo

Poruka: 6617

citat od mamica:

mi u mostar idemo autom, tako da na autu imamo onaj boks na krovu ..i moze svasta da stane, cak se vratimo i sa vrecom ili dvije paprika, cokolina i nasih zezancija, sto nemozemo kupiti ovdje.
    a odjece nosim hejbet, kako sebi tako i kcerki.... al ostavim dole u stanu, jer dok se ja vratim ovamo, ovdje vec JESEN uveliko, tako da mi netreba.

i krava od kcerke stane
13.gif 13.gif 13.gif

07-27-2008 08:21 Kutljaca is offline Posalji Email za Kutljaca Pregledaj poruke od Kutljaca Dodaj Kutljaca u listu prijatelja
raja

joj tebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif

07-27-2008 08:22 mamica is offline Pregledaj poruke od mamica Dodaj mamica u listu prijatelja
Kuharica ipo

citat od mamica:

joj tebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif

šengen vizu na ušima ima
13.gif 13.gif 13.gif

broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Kutljaca dana 07-27-2008 u 08:31.

07-27-2008 08:31 Kutljaca is offline Posalji Email za Kutljaca Pregledaj poruke od Kutljaca Dodaj Kutljaca u listu prijatelja
Kuharica ipo

citat od mamica:

izjesce ti odjecu moljci 13.gif 13.gif 13.gif

jao kad neki za odjecu kazu HALJINE najezim se 21.gif 13.gif

a vegeta 14.gif 13.gif

dosla tetka iz USA(a ona cijeli zivot glumica,dama),i kad je trebala da ide haj kaze Majo mozes li mi ti spakovati kofer,i ja joj ubacim koji patlidzan i šipak u kofer 13.gif 13.gif

maltretirali je na aerodromu 2 sata radi toga 13.gif 13.gif 13.gif
i meni se cini da sam par roga paprika ubacila 13.gif

kaze nikad vise nece dati da joj ja spakujem kofer 13.gif

jos falila ambasador deka umjesto peskira za plazu ,pa da misle da je posla u Neum 13.gif 13.gif

broj ispravljanja poruke: 2, zadnji put od strane Kutljaca dana 07-27-2008 u 08:48.

07-27-2008 08:46 Kutljaca is offline Posalji Email za Kutljaca Pregledaj poruke od Kutljaca Dodaj Kutljaca u listu prijatelja
raja

13.gif 13.gif 13.gif e jesi baksuz majke mi...jadna tetka, a najdraze mi majke mi kupiti vrecu paprika 01.gif evo juce mi svekrva stigla iz sarajeva, prvo je pitam jesi bona donijela paprika?????
tako da cu nasih paprika danas za rucak 01.gif 01.gif 01.gif
ma svega ti ja dole kupim 21.gif a moj dragi ssamo glavom vrti 21.gif 21.gif 21.gif
kaze imas bona nutele ovdje...sto ce ti eurokrem????

07-27-2008 08:58 mamica is offline Pregledaj poruke od mamica Dodaj mamica u listu prijatelja
Kuharica ipo

kako sam se ja jedno vrijeme "udarala"przenim paprikama,masnocu od moæe dobila 21.gif 13.gif 13.gif 13.gif

07-27-2008 09:00 Kutljaca is offline Posalji Email za Kutljaca Pregledaj poruke od Kutljaca Dodaj Kutljaca u listu prijatelja
raja

13.gif 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif joj kako mi lako skrenemo sa temeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 13.gif 13.gif 13.gif

07-27-2008 09:03 mamica is offline Pregledaj poruke od mamica Dodaj mamica u listu prijatelja
Kuharica ipo

ma miš na compu me zeza pa ne mogu da odem na podforum kuhinja 13.gif 13.gif
nece ruka(mish)u kuhinju i djaba ti 13.gif 13.gif 13.gif

koliko sam puta ulovila tatu kako roni u tepsiji,rekoh sta radis tata,ma kaze nista nista,gledam nesto,a moæa mu po bradi,rekoh ma jedi mislice narod ne damo ti da jedes13.gif 13.gif 13.gif 13.gif a on se ko cuva kila 13.gif

07-27-2008 09:07 Kutljaca is offline Posalji Email za Kutljaca Pregledaj poruke od Kutljaca Dodaj Kutljaca u listu prijatelja
metallica metallica is a Male
moforaja

Poruka: 8228

citat od Kutljaca:

ma miš na compu me zeza pa ne mogu da odem na podforum kuhinja 13.gif 13.gif
    nece ruka(mish)u kuhinju i djaba ti 13.gif 13.gif 13.gif

koliko sam puta ulovila tatu kako roni u tepsiji,rekoh sta radis tata,ma kaze nista nista,gledam nesto,a moæa mu po bradi,rekoh ma jedi mislice narod ne damo ti da jedes13.gif 13.gif 13.gif 13.gif a on se ko cuva kila 13.gif

reci raji iz dijaspore nek' ne donose "pipun" nece ima trebati u Mostaru 04.gif 04.gif

07-27-2008 09:15 metallica is offline Posalji email za metallica Pregledaj poruke od metallica Dodaj metallica u listu prijatelja
    Stranica (4): « prethodna 1 2 3 [4] nove poruke | aktuelne teme | forum
    Postavi novu temu Odgovori
    Go to:
    preveo sa engleskog: T&T   contact: admin@moforaja.com