Argentina ... hum ako dobiju Holandeze ja chu se pochet klanjati.
Pa onda....
pokloni se i .... poèni
--------------------------------
___________________________________________________________________ ne zelim biti niciji advokat , ali mislim da se tvojim zlobama i proganjanjima ljudi treba stati na put...
on je nastavljao da svojim kvaziintelektualnim napadima izvrgava mene (
moju licnost , a ne moj forumski lik!!!
) uzasnoj , SVAKODNEVNOJ , kampanji proganjanja i omalovazavanja...
...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
.. dosta je vise i tebe i tvoje
___________________________________________________________________ ne zelim biti niciji advokat , ali mislim da se tvojim zlobama i proganjanjima ljudi treba stati na put...
on je nastavljao da svojim kvaziintelektualnim napadima izvrgava mene (
moju licnost , a ne moj forumski lik!!!
) uzasnoj , SVAKODNEVNOJ , kampanji proganjanja i omalovazavanja...
...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
.. dosta je vise i tebe i tvoje
Danas je Luis Suarez , kome je zabranjeno igrati fudbal do novembra , potpisao za Barselonu , kojoj je zabranjeno potpisivanje ugovora sa bilo kim do februara
Komentar iz Brazila na Facebooku:
"Zakljuèo sam se u kuæi, stid me je da izaðem na trijem i gledam svog kera koji je njemaèki ovèar.
Umjesto da laje, on se smije
pa da se "baci" koji ce rezultat biti na danasnjoj tekmi velikog finala
zavrsnice Mundijala 2014 u kojem se sastaju
Argentina sa vodjom l.Messijem i ponajboljim igracem svijeta danasnjice sa Njemackom kao najspremnijoj i najjacoj fudbalskoj skoli ,masini za "mljevenje" protinika na nogometnim terenima .
Mislim da blagu prednost u ovom susretu imaju Njemci i dao bih im omjer 60:40 u ovom susretu -
dakle pobjedu 2;1----1:0