..bolja je bodljikava zica
___________________________________________________________________laku vam noc pijuni spavajte ko lavovi i ko kraljevi
ne pomaze tu ni zica ni ratkapa ni nikakva orudja i zastite kad tani dodje 5 do 12 ....
___________________________________________________________________kad ce mostar mama?
.. ..imali ko kakvu zolju
broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane vjetar dana 05-20-2013 u 22:06.
citat od tana: ne pomaze tu ni zica ni ratkapa ni nikakva orudja i zastite kad tani dodje 5 do 12 .... sreæa naša pa si daleko u Americi, pa se još nemoramo brinuti.
hehehheeh ne bi se ja bas prerano radovo. mogu ja daleko dobacit'
citat od tana: hehehheeh ne bi se ja bas prerano radovo. mogu ja daleko dobacit' nemoj der ovamo dobacivati, puna ih Amerika ,pusti raju na miru.
dobro jutro svima!! vrijeme sabiranja.
Jutro...e stvarno se ismijah i zaboravih na kafu... ipak je Forum cudo
___________________________________________________________________Nije znanje Znanje znati....vec je znanje Znanje dati...
dajdera je.....svima
Evo malo ustipaka za meze heehe
___________________________________________________________________Nemam potpis
citat od BMW: Evo malo ustipaka za meze heehe nesmije gazda na gladan stomak, teško mu padnu.
Ma nisam htio odma iznjeti ostale nafaize moglo bi ga uzet zorom
citat od BMW: Ma nisam htio odma iznjeti ostale nafaize moglo bi ga uzet zorom prièekaj prvi sumrak, tad je ko raspoložen za jelo i teferiæ.
Vampir
lahko je vama naprdivat....penzioneri
Jes vala ovo nam je nasa borba dala
eee,ti nemaš kralja