Dobro došao Hogare. Kao što vidiš ovdje nema izbacivaèa kao svojedobno u Modisku. Sve sama fina raja svraæa u ovakve budžake. Dobar ti je prilog a ja navalio na ovaj komad pa ga bluzim i dalje:
Uh, ovo se može uvijek slušati! Ale Jugo, basista, je govorio da su najbolje stvari jednostavne i ovo me baš podsjeti na njega. Nadam se da ovo èita ili æe ga neko upozorit pe æe se javiti. Ko hoæe da ovo tambura nek nauèi Em, C, D i G akorde i nek lupa dok ne nauèi. Ova stvar æe biti dovoljna da uhvati ribu.
P.S. Nije mi poznato na šta Edo hvaæa?
Uh, ovo se može uvijek slušati! Ale Jugo, basista, je govorio da su najbolje stvari jednostavne i ovo me baš podsjeti na njega. Nadam se da ovo èita ili æe ga neko upozorit pe æe se javiti. Ko hoæe da ovo tambura nek nauèi Em, C, D i G akorde i nek lupa dok ne nauèi. Ova stvar æe biti dovoljna da uhvati ribu.
Ne lozi me zatrpacu jazbinu Neil Youngom, evo samo jos jedna da te ne udavim
Evo je vec za mene edukativni trenutak, ovdje se bogami moze i stosta novoga cuti i nauciti.
Evo jos jedne dame, ja sam ti malo slam s jazzom pa cu malo udruge vode.
javljao se ale ljetos na forumu...al zaboravih koji je nick
Evo konaèno sam uspio da doðem do kompe. Nekako je najgore vrijeme nedeljom uveèe kad se u mir dana Gospodnjeg uvlaèi zvuk lanaca kojima se sprema ponedeljak da nas okuje. Evo malo životne radosti, malo firaunskog džeza.
Lijepo kad doðu dame u Jazzbinu. Evo miriše po G. A još kad malo zasviraju...
Nekad se mandolina dosta svirala u Gradu, uèila se i po školama. Šteta što polako pada u zaborav, kao i sve lijepe stvari
Dobro vece abraxas, sinoc sam se ispario bez pozdrava ali tebi su poznate te situacije. Evo jednog benda iz moje trenutne domovine, koji je stvarno izvrstan.