Evo kuæa èasti Taxija. Inaèe Taxi pruža našim gostima usluge po sindikalnoj cijeni. Razvozi ih po kuæama, lažno svjedoèi pred zakonskim partnerima i naslanja na vrata.
Hogare, moramo nabaviti nekakav namještaj, fotelje i to. Evo došla ova ljepotica, sviða joj se Jazzbina, pita da li se može ovdje prespavati. Ja je stavio u viseæu mrežu, skromna cura ali šta æemo ako nam navrati , znaš kako je ona probirljiva.
http://www.youtube.com/watch?v=paHlDr7kXIo
Evo sad ja zvao IKEU da nam nesto povoljno daju, kazu mogu nam samo njih dat
___________________________________________________________________ Prestani brinuti o tome ko te ne voli
ko ima vise ili ko sta radi.
Umjesto toga pocni cijeniti odnose sa onima koji te vole.
broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Muntahta dana 01-12-2008 u 19:41.
Ma ne mozes ti da smetas ni slucajno .
Ovdje ti je parola, ceta mala ali odabrana
Hogar,hvala vam sto me ne potjeraste.
___________________________________________________________________ Prestani brinuti o tome ko te ne voli
ko ima vise ili ko sta radi.
Umjesto toga pocni cijeniti odnose sa onima koji te vole.
Drugovi i drugarice, lijepo vas je vidjeti ovdje. I to u subotu kad kao treba biti viðen u nekom finom lokalu, s finim društvom. A vi radije ovdje u ovoj rupi...Zato je dozvoljeno pušenje,konzumiranje alkohola i opojnih supstanci. U jukebox se može stavljati sve šta vam padne na pamet, dozvoljava se i pisanje grafita i zidnih novina. Pošto je ovo od onih tajanstvenih crnih rupa, mjesta ima za sve, pogotovu jer vidim da èeljad nije bijesna.