Anketa: Ja sam.... |
Mostarka udata za naseg |
|
12 |
40.00% |
Mostarac ozenjen nasom |
|
10 |
33.33% |
Mostarka udata za stranca |
|
6 |
20.00% |
Mostarac ozenjen strankinjom |
|
2 |
6.67% |
Total: |
30 Votes |
100% |
Maggie
moforaja
Poruka: 2736
|
|
Metallica, zivim u gradu sa finim brojem "nasih", zdravo za zdravo, ostalo daleko im kuca od moje bila. Cast izuzetcima, a nema ih mnogo.
Ja vecih seljaka, rasista, nacionalista nigdje ne vidjoh.
Ljudi koji kazu da su Amerikanci rasisiti nikad nisu culi "nase" kako pricaju o svima ko nije iz Bosne i nije bijel .
Ja sam se udala iz ljubavi, a ne iz nuzde. I evo 10a godina, da kucnem od drvo.
Pitali moju mamu eto sta ona misli sto se udajem za stranca, moja mama obrazovana, svijetom proputovana zena je rekla:"Fala Bogu pa nije neka nasa budala"
11-11-2009 00:14 |
|
tvrancic
moforaja
Poruka: 5028
|
|
|
11-11-2009 07:46 |
|
Kutija 84
raja
Poruka: 1728
|
|
|
11-11-2009 09:44 |
|
kaokakao
raja
Poruka: 1583
|
|
|
11-11-2009 15:43 |
|
Japrak
moforaja
Poruka: 2118
|
|
|
11-11-2009 17:47 |
|
Carmela
vjeciti optimist
Poruka: 7603
|
|
Metallica, zivim u gradu sa finim brojem "nasih", zdravo za zdravo, ostalo daleko im kuca od moje bila. Cast izuzetcima, a nema ih mnogo.
Ljudi koji kazu da su Amerikanci rasisiti nikad nisu culi "nase" kako pricaju o svima ko nije iz Bosne i nije bijel .
Pitali moju mamu eto sta ona misli sto se udajem za stranca, moja mama obrazovana, svijetom proputovana zena je rekla:"Fala Bogu pa nije neka nasa budala"
Pa o tom se i radi...da si ostala u Mostaru, da nije bilo rata, najvjerojatnije ti muž ne bi bio Amerikanac je li tako? Možda nikad Amerike u životu vidjela ne bi. Niko ne kaže da se nisi udala iz ljubavi, ali "nužda" te natjerala da odeš.
Jao kad me sad spopadnu što sam nuždu pod navodnike stavila
11-11-2009 21:09 |
|
metallica
moforaja
Poruka: 8228
|
|
Pa o tom se i radi...da si ostala u Mostaru, da nije bilo rata, najvjerojatnije ti muž ne bi bio Amerikanac je li tako? Možda nikad Amerike u životu vidjela ne bi. Niko ne kaže da se nisi udala iz ljubavi, ali "nužda" te natjerala da odeš.
Jao kad me sad spopadnu što sam nuždu pod navodnike stavila
ma jao darga carmela ne mozes nikome nista reci odmah te spopadaju ja dva dana objasnjavam ovo isto sto si i ti rekla oni isto "jeli ti to mislis da smo se mi zajebali bla blaaa"
i ovi ovdasnji "Mudraci"
11-11-2009 21:39 |
|
|
|
|
|