Ko ima kakav mobitel od vas i kako ste zadovoljni sa njim,ljepite slike ili njegovo ime i broj,pa ga potrazim i koliko cesto visite na mobitelu tipkajuci poruku ili pricajuci sa nekim?.
Da mi nije mobitela mislim da bi mi fixni racun dolazio preko 150km mjesecno i udavili bi me moji.
Ovaj mob je kod mene,Samsung d500,kamera i mp3,cudo od telefona.
..hmmm samo me interesuje kako se koke mogu kurÆiti
___________________________________________________________________ |^^^^^^^^^^^^^|____
|taxista sam majko ja | '|";\,___.
|_..._....._____===|=_|__|...,]|
"(@)'(@)****|(@)*(@)***(@)
teža: 98 g
velikost: 108x47x19 mm
èas pripravljenosti v urah: do 340
(odvisno od omrežja in frekvence)
èas pogovora v minutah: do 270
(odvisno od omrežja in frekvence)
dvonaèinsko delovanje GSM/UMTS (900/1800/1900/2100 MHz)
vgrajen digitalni fotoaparat (loèljivost 1,3 milijona toèk)
snemanje videoposnetkov
XHTML, WAP
MMS
GPRS/EDGE/UMTS
digitalni predvajalnik (digitalni predvajalnik glasbe in videoposnetkov)
prostoroèno telefoniranje prek vgrajenega zvoènika
pretoène vsebine
kalkulator
Pritisni in Govori
razširitveno spominsko mesto (MicroSD)
30 MB notranjega pomnilnika
.....eo, moga - nema bolje, sve bejbe padaju na njega !
___________________________________________________________________ Moj Mostare ko ti lomi grane,
ko zavadi mostarske jarane,
ko to tebi istoriju piše,
ko to želi da te nejma više.
broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Sarajlija ba dana 08-31-2008 u 15:49.
Nokia 6310i. Vec 6 godina radi ko doksa. Nemijenjam ga dokle god mu bude njegova prva baterija ne crkne i dan dans citavu evtu izdrzi bez dopunjavanja.
___________________________________________________________________ "Ovdje noci nisu tako plave, ovdje sunce nema takav sjaj, ovdje nisu takve trave, ZEMLJO MOJA..."
___________________________________________________________________ arguing over the internet is like a participating at the Special Olympics.Even if you win ... you are still retarded
___________________________________________________________________ arguing over the internet is like a participating at the Special Olympics.Even if you win ... you are still retarded