PoNoSnA_MaMiCa
bice nesto od mene
Poruka: 392
|
|
|
06-04-2009 21:38 |
|
el-tozzinjo
majkin fakin
Poruka: 2333
Location: on island, located on Dharma: station number 6 - the Orchid.
|
|
teodor radovic. oca danila i majke melanije.rodjen u gradskoj bolnici. do seste godine zivio na carini u krpini 4, posle su mu roditelji dobili stan na aveniji br 35!. jmbg 0801976150042
pohadjao petu osnovnu tj o.sh. 25.maj, i uporedo s njom, muzicku shkolu "abrasevic" za gitaru.primljen u srednju vojnu muzicku skolu u sarajevu, i nije otishao zbog zategnute politicke situacije u bivsoj drzavi (gdje ces ti sine tamo,d a ne znamo sta se s tobom zbiva, vidis kakva su vremena...bla bla bla) dvije godine prije rata, zatim upisao elektro (e.m.s.c.) skolu u mostaru. e da..naucio da pliva tek sa 9 godina...ko zna, mozda je to nekom bitno.
u ljubavnoj vezi sa beogradom od 21.04.1992. uz zavrsenu elektro-tehnicku skolu Nikola Tesla u beogradu, uporedo svira bas, gitaru i pjeva u nekoliko lokalnih punk rock bendova...upisuje filozofski fakultet -opstu knjizevnost i teoriju knjizevnosti, no ubrzo opcinjen muzikom i rokenrolom kao nacinom zivota, sa beogradskim barabama, zabataljuje fakultet i posvecuje se (neuspjesno)sexu, (perolakim)drogama i rokenrolu.
2000.godine, nakon velikog porodicnog stresa, upad u tabletomaniju, iz koje se uz strucnu pomoc brzo izvlaci..nista strashno, samo kao nauk za ubuduce da se ne igra vatrom i da se konacno nauci da svoje probleme rijesava sam. dojagonoza - histrionichan i laksi oblik hipomanije u trenucima stresa....
2008. (a i ova tekuca) mu je velika prekretnica u zivotu, u emotivnom i poslovnom smislu. oslobodjen stega, grize za svoje, kao rotvajler. stremi ka cilju koji je davno zacrtao...
osobeni znaci - cetiri tetovaze, 6 rupica od mindjusha u lijevom uhu (za 6 dragih ljudi), i 3 rupice u desnom (tri zelje). kad je nervozan, cheshe se po kosi. kad nije nervozan - opet se cheshe po kosi. uziva u procesu pravljenja muzike, citanju, voznji bez cilja gradskim ulicama, gledanju Lost serije i "otpadanja" na splavu na Adi kod drugarice. sex ga ne zanima pretjerano (prob'o i vidio da znam). naopak u mnogo chemu, to je valjda odlika hipomanijaka. za sebe kaze da je bolje da bude hipomanijak nego hipik-manijak. iza sebe ima izdatu knjigu i 80-ak snimljenih pjesama. u skorijoj buducnosti planira da se jos vise posveti komponovanju kako za sebe (hip hop turbo folk emo punk reggaeton album pod nazivom "dje si bona navrla"), tako i za druge...i za sledecu godinu da objavi jos dvije knjige koje uporedo pishe: jedan psiholoski roman, pod imenom "Davinin Kod", kao i zbirku novela i "tozzinih umotvorina / tozzotvorina", pod radnim nazivom "otvori der mi mala chkapiju".
zivotni moto mu je "pametni ljudi se glupiraju, glupi se prave pametni". zakleo se da nece dici ruke dok ona ne digne noge.
e da..i dalje je u ljubavnoj vezi sa beogradom
molim vas, nemojte nikom spominjati ovaj moj post, niti ga citirati negdje. zelim ostati anoniman, tako da ljudi sa foruma ne bi saznali ko sam...
|
|
06-04-2009 23:41 |
|
PoNoSnA_MaMiCa
bice nesto od mene
pokretac teme
|
|
|
06-05-2009 00:54 |
|
PoNoSnA_MaMiCa
bice nesto od mene
pokretac teme
|
|
|
06-05-2009 00:59 |
|
PoNoSnA_MaMiCa
bice nesto od mene
pokretac teme
|
|
|
06-05-2009 01:19 |
|
el-tozzinjo
majkin fakin
|
|
|
06-05-2009 01:42 |
|
el-tozzinjo
majkin fakin
|
|
|
06-05-2009 04:48 |
|
PoNoSnA_MaMiCa
bice nesto od mene
pokretac teme
|
|
|
06-05-2009 06:16 |
|
el-tozzinjo
majkin fakin
|
|
|
06-05-2009 06:29 |
|
Santicka
avenija kruzno
Poruka: 115
|
|
|
06-05-2009 09:35 |