I ja, Djemka.
A kod nekoliko osoba sam pokušavala doznati šta je s njom, kako je. Nažalost, niko ne zna ništa reæi. A to mi je baš žao, jer smo izgarali u ovome, sjeæam se dobro.
po nas ruznih? ne znam kako to moze ikako. ja kontam moforaja je jako dobro djelo ucinila ovdje za elmu. kolko smo samo eneergije ulozili u ovu akciju ne moze se ni opisati.
___________________________________________________________________ kad ce mostar mama?
po nas ruznih? ne znam kako to moze ikako. ja kontam moforaja je jako dobro djelo ucinila ovdje za elmu. kolko smo samo eneergije ulozili u ovu akciju ne moze se ni opisati.
Ne po nas niposto ruznih,ali je jedno ruzno nakon toliko dobre volje da se pomogne ,da se nikad ne oglasi neko od familije,nije u redu. Pojma nemam sta je s Elmom, ja se nadam iskreno da je ona zdravo,
Neke stvari se jednostavno u ovom slucaju ne poklapaju. Svakom na cast ! Nikom ne trebala pomoc ove vrste
ako je prica da smo mi iskoristeni na neki nacin od strane nekoga zbog promovisanja licnih interesa - onda ta prica ne ide na nas racun nego na racun osobe koja nas je iskoristila, ako se to dogodilo.
mi smo tu cisti u svakom slucaju. svakom svoje ....
___________________________________________________________________ kad ce mostar mama?