|
i milic od macve je tvrdio da srbi poticu direktno s atlantide
daj bolan, zar vjerujes takvima, od ovog pokojnog milica od "Bachve" kako su ga zvali, do naseg famoznog "piramidologa"???
majke mi, isto ko sto su hrvati prisvojili kralja artura, a i dan danas se svadjaju oko porijekla jer pojedini istoricari tvrde da siu laponci, drugi spominju iran, a treci stidljivo - slovene.
ja cu reci samo jednu stvar koja je zajednicka svim nacijama na ovim prostorima - ubise se kompleksasi da dokazu da su oni prvi dosli ovde i da su najstariji.
od tih kompleksaskih istrazivanja imamo milica od bacve i srbe atlantidjane...imamo gomilu hrvatskih povjesnicara koji se ubise da dokazu da je prva LJUDSKa noga koja je ikad koricla na balkan- bila hrvatska (otud i teza da je naselje luka dobilo ime po svetom luki)..i sad imamo i semira osmanagica, klovna kojeg niko ne shvata ozbiljno i cijim smo se knjigama smijali prije 6,7 godina kad su nam prvi put dopale pod ruku.,
uostalom, cak i danas, kad je uz pomoc interneta moguce "frizirati" sopstvenu biografiju, letimican uvid publikacije osmanagica, je dovoljan za smijeh. osim domacih izdanja ima jendo tursko (wooow, koja koincidencija), jedno estonsko (ovde komentar nije potreban) i jedno americko izdanje od meni nepoznate izdavacke kuce "gorgias press" (a relativno sam dobro upoznat sa imenima vecih izdavackih kuca i njihovih satelita).
sve i da ovakvi poput milica, semira i slicnih, ne sluze za podsmijeh, opet se skrece s teme naroda ili nacije....
|
08-14-2011 11:06 |
|
|
moja greska onda. ja sam te razumio da vjerujes u njegove tvrdnje.
to su sve takozvani populisticki istoricari. nigdje priznati, nigdje toliko relevantni da budu citiraniali za nas, male narode, su obilato cijenjeni, cim govore ono sto masama prija.
a sto se tice milica od "bachve", nisam mislio na doticnog bubnjara mada ni njemu bacva nije strana :) nego na ovog chudaka, pokoj mu dushi...
ovo su neki od njegovih bisera:
"Uskoro æe Srbi biti gospodari sveta. Veæ sada Srbi raspolažu tajnim oružjem iz takozvanog Teslinog paketa, predatog 1943. godine ambasadoru Fotiæu. Ako samo jedna bomba padne na Beograd - Vatikan, Beè, Bon i Zagreb biæe potreseni iznutra silom formule V3=0. Kad se to desi, Atlantiðani æe se pojaviti i proglasiti Srbe imperijalnim narodom, koji æe od tog èasa u ime njih zavesti red na Zemlji i zagospodariti svetom.'"
U dva napada bili bi uništeni Zagreb, Beè, Tirana, Sofija, Prag i Vatikan. Rim bi bio pošteðen, jer Srbi cijene njegovo umjetnièko naslijeðe. U drugom krugu stradala bi cijela Nemaèka i njoj sliène države, a takoðe i gradovi Ankara, Teheran, Džeda, Meka i Medina.
inace, milic je jedan ludak sa naznakama genija sto je ponekad znalo i biti zabavno. evo ako imas vremena vidi neke crtice o njemu. urnebesno je.
zanimljivo je sto se bolidi poput semira osmanagica i jovana deretica (srpske verzije osmanagica, koji je tvrdio da su srbi vladali ovim dijelom svijeta jos prije rimljana) jako vole i paze izmedju sebe. evo jednog clanka ovde
|
08-14-2011 11:34 |
|
|
ma utopija je zamisljati bilo kakav bolji polozaj za radnike u BiH dok god Juso vodoinstalater, ne shvati da su mu Jozo bravar i Jovo zidar - blizi i da bolje shvataju njegovu muku nego Ahmo vlasnik pekare i Meho tajkun.
naravno, ne treba ni da spominjem da sve sto vrijedi za Jusu, vrijedi i za Jozu i za Jovu.
nema rata bez klasnog rata, ljudi. dokle god nama, malima, podvaljuju price o nacionalizmu i kako su "oni tamo" krivi, mi smo ga najebali. evo ga zeljko mitrovic s pinka i hrvatska se dogovorise. evo ga veliki brat na tv sa glasanjem iz bih, crne gore i hrvatske. evo ga zlejko samardzic u mostaru a nije ni merlin gadljiv na pare, doci ce i on u beograd isto ko i tereza kesovija koja je pljuvala i zaklinjala se nikad vise. eto ga seka aleksic redovna u hrvatskoj a muda bi prodali ic eca da dodje., brena je vec bila.
svi oni se medjusobno grle i ljube i svi drkaju na severinu. a nama su ovde uvalili kurac pod imenom jozo jovo juso...
zato mrzim nacionalizam. jer je nacionalizam oruzje pametnih i barut za gluperde
kojih makar na balkanu vazda za izvoz ima..
|
08-14-2011 16:30 |
|
Omar
moforaja
Poruka: 1897
|
|
@Ma mi samo znamo bla.bla.....dok nacionalisti u svojim medijskim istupima i kampanjama koriste osnovnu pokretacku
snagu koja motivise ljude,a to su "Emocije"
Mi smo prosli kroz rat,a taj rat nikad nije zavrsen-bitke su se jednostavno preselile sa ratista na tv-ekrane,u dnevne novine,
Forume itd...Ljudi ne samo da nisu imali priliku procesuirati sve te traume koje su prozivjeli,vec su postali zrtve
bombardovanja na emocionalnoj razini (evo vec 20-godina),..Strah je vrlo vazan politicki motivator..
Nacionalisticke stranke to vrlo dobro znaju iskoristavati na glupom narodu....
Bosna je uvijek bila,a pogotovo sada mjesto za potkosurivanje racuna stranih sila(takozvanih mirotvoraca),
dok ovi nasi nesposobni politicari,poltroni,popuzani,uvijek odgovaraju mracnim silama,koji su im pruzili da vlastiti narod pljackaju
da bi oni njima sluzili do daljnjeg.......a narod ih evo dvaes godina bira i sami sebe kaznjavaju-
te ironije aaah..
|
|
08-15-2011 07:18 |
|
|
|
|
|