buckuris
buduca bahra :)
Poruka: 2084
|
|
|
09-13-2004 14:15 |
|
Dr.
trudim se
Poruka: 189
|
|
|
09-13-2004 14:20 |
|
beli
moforaja
Poruka: 4109
|
|
|
09-13-2004 14:29 |
|
Dr.
trudim se
|
|
|
09-13-2004 14:37 |
|
buckuris
buduca bahra :)
Poruka: 2084
|
|
|
09-13-2004 14:39 |
|
TigricaX
zvrk hanuma
Poruka: 6105
|
|
|
09-13-2004 15:11 |
|
Dr.
trudim se
|
|
zar i toga ima??
e moj doture,iz kojeg si ti filma ispo
Shto bona?Zar to ima samo u filmovima?
Ja sam sebi bogami nasho.. E,haman da je i ona,valjda ce joj biti draga spoznaja da ima neshto i van filmova,u real life
@tigrice-Ma ja navedoh firshak primjer,pa reko'o da postiram A moja ona ti izgleda da njih ima puno koji neznaju kako je lijepo kad svojim rukama prodjem kroz njenu kosu,poljubim joj ruke..Eh,necu vishe,mislit ce da sam romanticcar,a nisam vala..
09-13-2004 16:31 |
|
beli
moforaja
Poruka: 4109
|
|
zar i toga ima??
Ja sam sebi bogami nasho.. E,haman da je i ona,valjda ce joj biti draga spoznaja da ima neshto i van filmova,u real life
@tigrice-Ma ja navedoh firshak primjer,pa reko'o da postiram A moja ona ti izgleda da njih ima puno koji neznaju kako je lijepo kad svojim rukama prodjem kroz njenu kosu,poljubim joj ruke..Eh,necu vishe,mislit ce da sam romanticcar,a nisam vala..
Ma niko bola nije protiv toga, vec je u nekih davno bilo.....
___________________________________________________________________ audicija u Holiwoodu sutra akshamli...
autobus iza Hita polazi oko sedam ujutru, ako vozac ne potegne prethodne noci....
Princ cuvaj mjesto na seciji....
|
|
09-13-2004 17:03 |
|
Dr.
trudim se
|
|
zar i toga ima??
Ma niko bola nije protiv toga, vec je u nekih davno bilo.....
Pa tako reci bolan A shta fali da ima opet?Lijepo je kad se i posle desetak godina braka mozzesh ponovo zaljubiti u istu osobu
Malo razgovora,i otvorenosti ccuda ccini,vjeruj mi
09-13-2004 17:12 |
|
Ninja Nijaz
trudim se
Poruka: 259
|
|
valjda je to to,ako sam ja dobro skonto,kad zzelish da "uvaljutash" svoju glavu u njeno krilo,i da te ona cceshka a ti zaspesh..Ili da joj pripremish ccaj i ne dash nishta da radi
Haman da je to ljubav?
Eh lipi moj doture, kak'a su vremena dosla kad nas 'vake niko ne razumi'...
Juce sam joj, po ko zna koji put, "umro" na rukama dok me masirala...doduse, prvo sam ja njojZI napravio palacinke sa eVrokremom (lazem, ja pojeo pun sepet, ona jedva dvije palacinke, al' bitno je da su njoj bile namijenjene ).
Ovo ti ja, doture moj, okolo-kole govorim da potpisujem sve sto si rek'o
___________________________________________________________________ ...that darn boy will screw anything that isn't nailed down ...
|
|
09-13-2004 18:27 |
|
Ninja Nijaz
trudim se
Poruka: 259
|
|
|
09-13-2004 18:45 |
|