cok
liska mjeseca maja
Poruka: 5450
|
|
|
04-21-2006 22:31 |
|
cok
liska mjeseca maja
Poruka: 5450
|
|
|
04-21-2006 23:25 |
|
Sandy
moforaja
Poruka: 3842
|
|
ako ne moze fino, ima onda zaprijetit', kad niko ne cuje
mog malca su grupno zahebavali, starija djeca od njega, jedan dan mi dosao kuci krvavih prstiju, neki ga udarao sipkom od roletne po prstima....joj kad sam sletila dole, nisam imala kad cipela obuci, majke mi jedva sam se suzdrzala da ih ne pocnem davit', ja se tesko kontrolisem u tim situacijama....uglavnom rekla sam im bukvalno da cu ih usmrtit' ako ga samo jos pogledaju ruzno, i to glasom koji ni ja nisam mogla prepoznati, a mogu zamislit kako sam izgledala.....od tada nije bilo problema
nekad jednostavno ne mozes finom pricom rijesiti stvar, djeca znaju biti pravo bezobrazna
|
|
04-22-2006 08:57 |
|
TigricaX
zvrk hanuma
Poruka: 6105
|
|
Kad sam bila mala, moji su imali prijatelje sa kcerkicom mojih godina, koji su nam cesto dolazili u posjetu, ili mi njima isli....Svaki put, dok bih se igrala s tom curicom, ona bi me ujela, i to kvalitetno....Ja bi' naravno otplaci, moji se nasekiraj, a njeni roditelji se smijali i govorili, ma djeca su to....Zanimljivo je da i pored toga, ja se nisam nikad bunila da nam dodju, ili da mi idemo njima, bez obzira sto sam znala "sta me ceka". Ne znam sad tacno koliko je to dugo trajalo, ali su meni moji, valjda, jednom prilikom rekli, ako ona tebe ujede, ujedi i ti nju.....Ja sam to, vrlo ozbiljno shvatila, pa te veceri nisam ni sacekala da ona mene ujede, nego ja napala prva Ovaj put ona plakala, njeni se roditelji zgrazavali, a moji se nasmijali Jedno "prijateljstvo" je zavrseno.
___________________________________________________________________ "Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge
i nema ljepših snova od onih što ih raða bol."
|
|
04-22-2006 18:15 |
|
taja_ch
cernichka
Poruka: 1358
|
|
|
04-22-2006 18:27 |