Juèe ....
Klikni da pogledas u stvarnoj velicini
___________________________________________________________________"... Zbog èega primatima nikada ne iskljuèuju elektriku, oni u principu i onako rijetko èitaju a i to što èitaju - krive stvari èitaju, pa zašto im onda ne iskljuèuju elektriku..."
citat od luka ters: opet temperatura motora to on zamišlja i sanja takvu tempweraturu.
13,50 danas
citat od taxi: 13,50 danas kako da ti vjerujemo, prva slika 34, ova druga 31, pokušaj sa treæom, treæasreæa.
Èitaj.......juæe.....danas.....gori si od tersA
..ovo dans je 3.1 ..tri zarez jedan stepen ..taxi nemoj nam magl prodavat u kantama ..znamo i mi na termometar
___________________________________________________________________laku vam noc pijuni spavajte ko lavovi i ko kraljevi
ma....gori sam ja ,što se falim
..dok stari ne dodje nista ja tebi ne vjerujem
broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane vjetar dana 05-20-2013 u 14:38.
___________________________________________________________________Nije znanje Znanje znati....vec je znanje Znanje dati...
citat od taxi: ma....gori sam ja ,što se falim samo se ti hvali, vjerujemo ti. nedaj se ometati.
æuj nedaj se ometati ,a æetvero graknulo name
njih dvojica a ja i babo sami
citat od taxi: æuj nedaj se ometati ,a æetvero graknulo name jesi se to ti prepao prijatelju??? nedaj da te sekiraju.
Prepao? Ma jok..... sreæa,sve æetvero mi dragi
..kaze tana da je njemu sve jedno kakva je rupa ..ne bi ja bash volio da sam tani drag
citat od vjetar: ..kaze tana da je njemu sve jedno kakva je rupa ..ne bi ja bash volio da sam tani drag šljem na guzicu i nema problema.
citat od taxi: Prepao? Ma jok..... sreæa,sve æetvero mi dragi i ti nama, samo malo prijateljskog heklanja, nemoj zamjeriti.
ratkapu na prkno kad se vidis s Tanom
___________________________________________________________________nema vise ni tepe